Quotes

Ik ben gisteren voor het eerst mee geweest. Het ging eigenlijk vanzelf, de sfeer was super relaxed. Ik ga snel weer. Ik heb nog nooit zoveel lol gehad met een groep wildvreemden. "

Vrienden heb ik genoeg, maar soms deel je andere interesses of lukt het ze niet om met me mee te gaan. Daarom ben ik lid geworden van Treffers. Ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik heb er een paar nieuwe kennissen bij waarmee ik leuke dingen doe."

Na een relatie van 15 jaar weer andere mensen ontmoeten en nieuwe dingen ontdekken. Best eng. Ik wist in eerste instantie niet echt wat ik kon verwachten, maar het was meteen reuze gezellig."

Castricum is een leuk dorp, waar ik veel vrienden en kennissen heb. Maar als mensen een jaar of 30 worden gaan ze trouwen en worden er kinderen geboren. Dan veranderen vriendschappen en ga je niet meer iedere week met elkaar op stap. Toen ik van deze site hoorde, ben ik direct lid geworden. Iedere maand doe ik wel mee met een activiteit. Wat een leuke mensen, wat een mooie mensen."

Ik heb een brede interesse en wil graag ondernemen. Dus toen ik mij inschreef op de eerste activiteit, een filmavondje bij iemand thuis in Heiloo, had ik direct al enorm veel zin. Natuurlijk wel een beetje spannend, toen ik voor de deur stond wilde ik nog even hard wegrennen. Maar ik kreeg een warm onthaal en heb een superavond gehad met een gezellige open-minded sfeer. Leuk om op deze manier wat meer mensen in je eigen woonplaats te leren kennen."

Mijn eerste activiteit was een rondje fietsen, vanaf Heiloo naar Castricum en via Egmond terug. De samenstelling van de achtkoppige groep was erg gemengd, maar wat opviel was dat iedereen openstond om elkaar te leren kennen. Echt leuke mensen! Onderweg wisselden we af naast wie je fietste en ook hebben we onderweg gezellig ergens koffiegedronken. Na afloop bleven we nog lang napraten op de hoek bij het station. Op naar de volgende activiteit dus!"

Na 5 jaar in het buitenland te hebben gewoond, besloot ik terug te keren naar Uitgeest. Het leek een makkelijke beslissing; de praktijk bleek iets moeilijker. Al je 'oude' vrienden zijn inmiddels gesetteld en jij begint weer van voor af aan. Mijn eerste activiteit was een wandeling in de duinen. Tuurlijk vond ik dat spannend - herken ik de mensen wel, hoe zou zoiets precies werken? Maar het bleek vrij makkelijk om het groepje mensen van Treffers te herkennen bij de afgesproken plek. We troffen het met het mooie weer en hebben na afloop met elkaar koffiegedronken. Nu wandel ik regelmatig met een aantal mensen, elke keer een andere route, maar altijd gezellig."

Ik woon sinds kort in Heiloo en wil mensen leren kennen die bij mij in de buurt wonen. Het voelde een beetje ongemakkelijk om het restaurant binnen te lopen en 'zomaar' aan te schuiven. Maar dat was al snel over door de warme ontvangst van de anderen. Inmiddels heb ik zelf mijn eerste activiteit georganiseerd 😉"

Al na een bezoekje hebben jullie er een blij en enthousiast deelnemer bij. Ik ben net gescheiden en wil andere mensen leren kennen zonder relatie-verwachtingen. Mijn indruk is dat het lekker laagdrempelig is: gewoon een kwestie van aansluiten en een praatje maken."